Dealul Zorilor Residence

Proiectul rezidential Dealul Zorilor Residence este proiectul imobiliar din Iasi, gândit să ofere viitorilor proprietari un stil de viaţă activ, de calitate, îmbinat perfect cu liniştea şi cadrul modern al cartierului. Acest lucru este completat de accesul uşor la toate facilităţile de interes din zona, facilităţile puse la dispoziţie de noul  complex şi avantajele apartamentului. Toate menite să-ţi ofere un standard înalt de calitate al vieţii şi un trai frumos şi activ în noul cartier rezidenţial.

In complexul Dealul Zorilor Residence, ca viitor proprietar, te vei bucura de armonie şi de linişte datorită poziţionării complexului şi a blocurilor în regim de înălţime redus.

Pentru realizarea blocurilor, s-au ales materiale de construcţie şi finisaje de calitate superioară şi cele mai bune soluţii pentru izolarea termică şi fonică. Ansamblu rezidential Dealul Zorilor Residence, vă oferă siguranţa unei decizii bine gândite în ceea ce privește alegerea viitorului vostru cămin.

Modelele de apartamente sunt diverse, una, două sau trei camere având structuri diferite, perfect adaptate necesităţilor viitorilor proprietari, iar modalitatile de plata sunt flexibile, de la achizitionarea prin credit prima casa sau credit ipotecar, pana la achizitionarea prin rate la dezvoltator fara dobanda.

Pentru mai multe detalii sau pentru stabilirea unei vizionari sunati direct reprezentantul dezvoltatorului, la numarul de telefon 0743.980.980

Alexandru Baltag

Manager
+40 743 980 980
office@star-imobis.ro

Contact